Mathiasen Optik

Skærbæks hyggeligste optiker

Velkommen ind til Skærbæks hyggeligste optiker! Hos os bliver du altid mødt med et smil på læben. Vores kunder er kendte ansigter, og vi har gerne en munter bemærkning i ærmet. Hos Mathiasen Optik mener vi nemlig at god atmosfære er en af hjørnestenene i god service. Du er i trygge hænder med en uddannet optiker og to dygtige stylister med stort kendskab til farver og faconer, der finder den helt rigtige løsning til dig med godt humør.

Vi er en lokal forretning, der deltager i lokalt liv og støtter aktiviteter i Skærbæk. Vores dejlige butik ligger centralt placeret midt i Skærbæk på Storegade med både parkering og offentlig transport tæt på.

Hos Mathiasen optik finder du også ure og smykker, så det hele passer til din stil.

God service er god stil

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor optikerfaget. Du bliver altid mødt af samme optiker og optikerassistent, der kender dig og dine øjne.

Vi sørger for at holde vores faglige viden opdateret, og har det nyeste udstyr til præcis måling af dine øjne. Optik er et spørgsmål om tillid, og hos os får du en ærlig og imødekommende oplevelse.

Høj kvalitet og stort udvalg

Som selvstændig optikerforretning bestemmer vi selv butikkens udvalg. Derfor kan vi tilbyde mange flotte brillemodeller og skaffe næsten alt, hvis du har forelsket dig i en helt bestemt brille. Vi er også eneforhandlere i Jylland af flere lækre mærker. Vi har fokus på kvalitet og sælger kun briller, der kan tåle at blive brugt. Vi har også alt indenfor bløde kontaktlinser – uden dyre abonnementer. Vores priser er rigtigt gode til kvaliteten, både på briller og linser.

Du finder også flotte og solide briller til børn. Et godt syn er vigtigt for både indlæring, motorik og leg. Vi sørger for at børnenes oplevelse med optikeren bliver god og sjov.

Hos Mathiasen Optik synes vi det er en glæde at hjælpe kunderne med deres ønsker. Vi kommer gerne med forslag og gode råd – og det er helt gratis!

Her er en handel først afsluttet, når kunderne går glade og tilfredse ud af butikken.