Mathiasen Optik i Skærbæk hjælper dig med at finde din stil

Dine briller sætter et smykkende men markant præg på dit ydre, og for de flestes vedkommende har de brillerne i et par år. Kontaktlinser er også en mulighed. Er du i tvivl om, hvad der vil passe dig bedst? Hos Mathiasen Optik giver vi os god tid til at finde en løsning, der ikke mindst optimere dit syn, men samtidig passer til din stil og dine behov.

Hvordan finder jeg min stil?

Det kan være en jungle at finde lige netop din stil. Vi har lavet en kort guide, så du kan få en ide om, hvad der passer godt til dig:

  • Hvilken ansigtsform har du? Formen på brillestellet afhænger af din ansigtsform. Har du et firkantet ansigt, bør du vælge et rundt brillestel. Det handler om at skabe en fin og harmonisk kontrast til den ansigtsform, du har.
  • Hvilke behov har du, og hvilken funktion skal brillen opfylde? Hvilken type brille du skal vælge afhænger af, om de skal bruges til sport, arbejde eller hverdag.
  • Hvilken hudtone, øjenfarve og hårfarve har du? Dette er afgørende for hvilke farver, der klæder dig. Har du lys hud, bør du gå efter et stel i neutrale farver, hvorimod et farverigt stel vil skabe en flot kontrast til en dyb hudtone.

Find din stil med hjælp fra din optiker i Skærbæk

Når det kommer til at finde din stil, er det vigtigt, at du er tro mod dig selv. Er briller ikke noget for dig? Kontaktlinser er et godt alternativ, og der er et hav af muligheder alt afhængig af dig og dine behov. Har du brug for hjælp til at finde din stil? Hos Mathiasen Optik står vores optikere klar til at rådgive dig, så du finder noget, der passer til dig.

 

DOWNLOAD STIL GUIDE