Solbriller med styrke forhandles hos Mathiasen Optik i Skærbæk

Det er vigtigt, at du beskytter dine øjne, når solen kommer frem mellem skyerne. Solens UV-stråler kan nemlig have skadelige bivirkninger. Solbriller med styrke er den ultimative løsning, der beskytter dine øjne mod solens ultraviolette stråler, og samtidig giver dig et klart og afslappet syn i solen.

Forskellige typer solbriller

Dine solbriller med styrke tilpasses til dine øjne og behov. Er du på udkig efter solbriller med styrke, så bør du overveje, hvilke egenskaber brilleglasset skal have. Hos Mathiasen Optik tilbyder vi forskellige solbrilleglastyper, der hver har forskellige egenskaber. I den forbindelse har vi lavet en guide, så du kan få overblik over hvilket solbrilleglas, du bør vælge:

  • Fotokromisk glas går fra at være gennemsigtigt til mørkt afhængig af, hvor meget solen skinner, og er ideelt til aktivteter med skiftende lysforhold.
  • Polaroidglas mindsker generende refleksioner fra for eksempel sollys i vand, regn eller bygninger.
  • Brilleglas kan fås i forskellige farver såsom gule, orange, grønne og brune glas. Varme nuancer øger kontrasterne ved nedsat sol. Køligere glas er mere balancerede.
  • Fit-over eller clip-on er et billigere alternativ til dig, der ikke vil investere i et par solbriller med styrke. Fit-overs er solbriller med styrke, der sættes over dine nuværende glas. Clip-ons er solbrilleglas, du klipper på dine nuværende briller.

Din optiker i Skærbæk sørger for dine solbriller med styrke

Hos Mathiasen Optik i Skærbæk har du også mulighed for at lave dine gamle briller om til solbriller med styrke, hvis du alligevel skal have nye briller. Kig forbi din optiker i Skærbæk og hør nærmere om dine muligheder. Vores optikere står altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige par solbriller med styrke, hvor der både tages højde for dit syn og din stil.

 

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER