Brillestel hos Mathiasen Optik i Skærbæk

Hvis du skal have nye briller, bør du overveje, hvordan brillestellet skal være. Brillestellet er med til at fremhæve de ansigtstræk, man ønsker, at andre skal lægge mærke til. Hos os giver vores dygtige optikere sig tid til at finde et brillestel, der passer til dig og din stil.

Guide til valg af brillestel

Brillestel findes i mange former og farver, og alt er i spil for at give brillen personlighed. Er du i tvivl om hvilket brillestel, du skal vælge? Vi har lavet en guide til dig, så du nemt kan se, hvad der passer godt til dig:

  • Til lyse hudtoner og lyst hår er det klædeligt med naturlige farver såsom skildpadde, rav og lyse og neutrale farver. Undgå et sort brillestel, da det kan synes lidt voldsomt.
  • Til lys hud og rødt hår vil blå eller grønne briller fremhæve dine farver flot. Vil du fremhæve din hårfarve, så er gyldne og røde toner er et godt valg.
  • Har du mørkere hud og hår, så er skarpere og mørkere farver et ideelt valg. Metalfarver kan også komme på tale.
  • Er du helt mørk, vil pasteller og kraftige farver skabe en flot kontrast til din dybe hudtone. Undgå brune brillestel, disse vil ofte blende ind i din hudfarve.

Brillestel i din stil hos din optiker i Skærbæk

Når det kommer til valg af brillestel, er et godt tip at vælge en farve, der passer til dine mest brugte farver i din garderobe. Sådan sikrer du dig, at brillen passer til størstedelen af dit tøj. Hos Mathiasen Optik tilbyder vi alt fra unikke og smykkende stel til mere minimalistiske brillestel. Du er velkommen til at kigge forbi os i Skærbæk – sammen kan vi finde et brillestel, der passer til både dig og din personlighed.