Tid til nye briller? Kom forbi Mathiasen Optik i Skærbæk

Hos Mathiasen Optik går vi meget op i, at du giver dig god tid til at vælge de rigtige briller. De er en markant del af dit look, og de fleste har deres briller i et par år. Derfor er det vigtigt at vælge et par, som du er glad for. Når du skal vælge briller, bør du først og fremmest overveje, hvilken brug brillerne er beregnet til og hvilke slags briller, der klæder dig.

Hvilken type briller skal du vælge?

Når det kommer til valg af briller, skal du vælge efter funktion. For at finde de rigtige briller, bør du overveje følgende:

  • Skal brillerne kun bruges som aflastning eller til bestemte funktioner?
  • Bruger du brillerne til computerarbejde, som læsebriller eller andet detaljeret arbejde?
  • Er brillerne primært til når du kører bil eller til hverdagsbrug?

Disse overvejelser har betydning for, hvilke slags briller du skal vælge. Skal brillerne udelukkende bruges til visse funktioner, herunder aflastning, kan du med fordel vælge et vildere brillestel. Er brillerne beregnet til hverdagsbrug, bør de have et godt synsfelt hele vejen rundt, hvor briller til detaljeret arbejde, skal have et godt og dækkende synsfelt, der hvor du kigger hen, når du arbejder.

Find briller der klæder dig hos din optiker i Skærbæk

Din ansigtsform og hudtone har betydning for hvilken farve og facon på brillerne, der klæder dig mest. Du kan med fordel kigge forbi Mathiasen Optik, hvor du kan se vores spændende udvalg af briller og prøve dem på. Vores optikere står klar til at hjælpe dig med at finde et par briller, der ikke mindst optimerer dit syn men også klæder dig. Vi har nemlig både dit syn og din for øje, når de rette briller skal findes.