Hos Mathiasen Optik i Skærbæk får du brilleglas tilpasset dine øjnes behov

Dine øjnes behov har betydning for, hvordan dit brilleglas skal være. Det gælder både krumning på glasset samt styrke. Derfor er det vigtigt, at dine brilleglas tilpasses dine øjnes behov, da det påvirker, hvilket slags syn du får.

Flere typer af brilleglas

Når det kommer til brilleglas, findes der enkeltstyrkeglas og flerstyrkeglas. Nedenfor er de to typer brilleglas kort beskrevet.

  • Enkeltstyrke glas har én styrke i hele glassets flade. Denne styrke er til dig, der enten er langsynet eller nærsynet.
  • Flerstyrkeglas er til dig, der har svært ved at se skarpt både tæt på og langt fra. Glasset har flere forskellige styrker i glassets felter, hvilket hjælper med at korrigere dit syn, hvad end det er tæt på eller langt væk.

Din optiker i Skærbæk hjælper dig med dine brilleglas

En synsprøve er nødvendig, for at bestemme hvilken type brilleglas, du har behov for, for at korrigere din synsfejl på bedste vis. Brilleglasset tilpasses nemlig efter dine øjnes behov og synsfejl. Hos Mathiasen Optik i Skærbæk står vores optikere klar til at hjælpe dig med at finde den rette type brilleglas, der gør hvert et øjeblik værd at se.

g.