Solbriller med UV beskyttelse hos Mathiasen Optik i Skærbæk

Det er en god ide altid at have et par gode solbriller ved hånden, hvis solen skulle gøre sig bemærket på himlen. Solbriller gør det behageligt at orientere sig, når solen skinner. Udover det har de også til formål at skåne dine øjne fra solens ultraviolette stråler. Solens stråler kan have skadelige konsekvenser for dine øjne, derfor bør du altid bære solbriller med UV beskyttelse, hvis solen skinner.

Derfor bør du beskytte dig mod UV-stråling

Solens stråler kan medføre forringet synskvalitet og synsnedsættelse. Derfor er det vigtigt at store såvel som små beskytter sine øjne mod UV-stråling. Strålerne øger blandt andet din risiko for kortvarige og langvarige skader, såsom:

  • Hornhindebetændelse er en alvorlig øjensygdom, der skyldes en overfladisk forbrænding af øjets horhinde, som er forårsaget af UV-lys. Sygdommen kan medføre varigt nedsat syn.
  • Tågede hornhinder, der kan resultere i synsforringelse.
  • Grå stær, hvilket skyldes en uklar linse. Grå stær kan medføre synsnedsættelse, blændingsgener eller en ændret opfattelse af farver.

Kig forbi din optiker i Skærbæk og find solbriller med UV beskyttelse

Øjet er især udsat, hvis UV-stråling kombineres med vand eller sne. Med et par solbriller med UV beskyttelse fra Mathiasen Optik er der ingen grund til bekymring, hvad end du er på strandtur med vennerne, på en velfortjent skitur med familien eller nyder den sidste aftensol på terrassen.

Solbriller skal beskytte dine øjne 100% mod solens ultraviolette stråler. Derudover skal de naturligvis også passe til din stil. Hos os giver vi os altid god tid til at finde solbriller, som klæder dit ansigt og passer til din stil. Du kan med fordel kigge forbi din lokale optiker i Skærbæk, hvor vores optikere står klar til at finde det rette par solbriller med UV beskyttelse til dig, så du kan nyde sommeren uden bekymringer.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu