Solbriller hos Mathiasen Optik i Skærbæk

Når sommeren nærmer sig, er det en god ide altid at have et par gode solbriller ved hånden. Hos os kan du finde et bredt udvalg af solbriller i mange former og farver, så du slipper for at knibe øjnene sammen, når solen står højt på himlen. Kniber du ofte øjnene sammen i længere tid ad gangen, kan du også risikere at få hovedpine. Med et par gode solbriller fra Mathiasen Optik får du det meste ud af dagen.

Beskyt dine øjne med solbriller fra Mathiasen Optik i Skærbæk

Udover at solbriller er et smart og uundværligt stykke tilbehør i sommerperioden, så har de også til opgave at beskytte dine øjne mod UV-stråler. Solbriller købt i Danmark er CE-mærkede, hvilket betyder, at de beskytter dine øjne 100% mod uva-stråler samt uvb-stråler.

Værd at vide om solbriller og UV-stråler:

  • Selv de mindste i familien bør bære solbriller. Børns øjne er nemlig særligt følsomme over for UV-stråling, da linserne i øjet er klarere og pupillerne større.
  • Sollys reflekteres i højere grad ved hvidt sand, vand samt sne. Husk derfor et par gode solbriller til skiferien eller strandturen, så du kan opholde dig i solen med god samvittighed.

Find de helt rigtige solbriller

Der er flere ting, der er værd at overveje, når du skal vælge de rette solbriller. Først og fremmest har din ansigtsform betydning for, hvilken form solbrillerne bør have, for at de klæder dig bedst muligt. Solbriller er designet efter, hvad man skal bruge dem til. Så uanset om du er på udkig efter sportssolbriller, solbriller med styrke eller solbriller velegnet til kørsel, så har vi garanteret noget til dig. Kig forbi din optiker i Skærbæk og lad os hjælpe dig med at finde et par solbriller, der passer til lige præcis dig og din stil.

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu