Designerbriller forhandles hos Mathiasen Optik i Skærbæk

Hos Mathiasen Optik udvælger vi selv hele vores sortiment, hvor kvalitet og gennemført design er i højsædet. Designerbriller har især god plads på hylderne os. På vores hylder har vi alt fra unikke og farverige briller til langt mere klassiske og minimalistiske briller. Heriblandt er der også plads til designerbrillerne i spændende mærker fra både ind- og udland, så der er garanteret en brille, der falder i din smag.

 

Bredt udvalg af designerbriller

Når det kommer til designerbriller, er især briller i dansk design det foretrukne valg, når vores kunder skal vælge briller. Af danske mærker har vi blandt andet følgende mærker i vores sortiment:

  • Fleye
  • Thomsen Eyewear
  • ProDesign

Hælder du mere til udenlandske designerbriller? Vi har naturligvis også et spændende udvalg af designerbriller fra de kendte udenlandske mærker, såsom:

  • Ray-Ban
  • Marc By Marc Jacobs
  • Tommy Hilfiger

Mangler du noget til at sætte prikken over i’et på dit look? Så er et par designerbriller fra Mathiasen Optik et oplagt valg. Vi har noget til enhver smag, uanset om du leder efter designerbriller i dansk eller udenlandsk design.

Kig forbi din optiker i Skærbæk og få en snak om designerbriller

Du er velkommen til at kigge forbi Mathiasen Optik, hvis du er på udkig efter et par designerbriller. Det giver dig mulighed for at se vores udvalg og prøve brillerne på, så du selv kan få syn for sagen. Hos os er du altid i de bedste hænder, da vores optikere går op i, at du får optimalt syn, men samtidig får et par briller, der klæder dig og din stil. Det betyder meget for os, at du som kunde får en ordentlig rådgivning, så du kan være sikker på, at du kommer hjem med et par briller, som du er tilfreds med.